Despre Calatorii prin Timp

Dragi prieteni,

Pentru ca imi plac foarte mult calatoriile, in toate sensurile si dimensiunile posibile, m-am gandit sa pun ideile si activitatea mea intr-o forma in care sa va pot prezenta si voua aventurile de care am eu parte si, daca va place ceea ce fac, va invit sa ma insotiti.

Sesiunile de regresie sunt metode eficiente de a decoda unele din tiparele dupa care functionam in prezent si de a descoperi modul in care ne putem insusi lectiile trecutului. Fascinatia regresiilor este ca ne ajuta sa privim atat in trecut cat si in viitor, de unde ne putem inspira si primi informatii asupra unor posibile moduri de actiune, care sa ne ajute la gasirea raspunsurilor si la integrarea urmarilor lor in actuala viata, in realitatea curenta.

Totusi, stim ca Timpul nu exista, ci totul este si se intampla aici si acum. Poate ca noi, ca fiinte umane avem nevoie de acest concept pentru a calatori, pentru a afla, pentru a ne re-imbogati cu noi insine si cu toti ceilalti. Prin aceste Calatorii putem facem salturi cuantice, care sa ne transporte in fractiuni de secunda in Universuri si Dimensiuni paralele, in care fiecare dintre noi mai are cate ceva de rezolvat si de aflat, inainte de a atinge starea de Gratie.
Aceste Calatorii se intampla uneori spontan, alteori au nevoie de zile si luni de pregatire, pentru a fi dorite, intelese, iar rezultatele lor constientizare.
Tehnicile folosite sunt foarte diverse, ele depinzand de relatia care se formeaza intre client si terapeut, de cunostintele si experientele atat ale clientului cat si ale terapeutului, de deschiderea clientului catre astfel de idei si conceptii : de la regresii sau progresii, pana la lucrul cu corpul fizic sau cu corpurile energetice, la bioenergoterapie, cristaloterapie, uneori channeling, sau … cine stie…

Sustin aceste sesiuni de regresie prin prisma experientei si a multor calificari primite de-a lungul timpului: trainer, bioenergoterapeut, reiki master, tehnician nutritionist, tehnician maseur – reflexo si presopunctura, cristaloterapie, tetha healing, hipnoza, regresie.

Va astept, pentru cele mai frumoase si inspirate Calatorii prin Timp.

Cu drag, Sylvie

Advertisements

2 thoughts on “Despre Calatorii prin Timp

 1. Daca spui regresie, te raportezi la un timp trecut. Asta contrazice chiar ce ai spus – cum ca timpul nu exista. Dar timpul nu exista pentru ceea ce hpnoterapeutii clasici numesc “inconstient”, “anima” lui Freud, daca se doreste a spune asa. Noi ii spunem, simplu, suflet. El este singurul care nu are notiunea de timp, pentru ca e nemuritor. El face, in acelasi timp (pentru el) si in timp, pentru noi, mai multe experiente de viata. In cazul ca e prezent intr-un corp, poti vorbi cu el (de fapt “ea”, pentru ca este partea feminina a constiintei noastre) si iti va spune multe. Dar nu ajungi acolo prin metoda clasica – abordind intregul, ci separindu-l din contextul acceptat. Asta nu e regresie, ci… time-line.

  1. Depinde la ce te raportezi.
   Se numeste regresie, pentru ca noi traind pe pamant suntem supusi legilor timpului si percem aceasta energie (timpul) ca pe ceva ce curge din trecut spre viitor; In tmpul unei regresii, prin diferite tehnici accesam sufletul, sau Sinele Superior, sau anima…. acea parte a noastra care nu depinde de cele doua dimensiuni esentiale pentru existenta noastra pamanteana: timp si spatiu (eu prefer sa denumesc aceasta parte a noastra Sine Superior).
   In starea de constiinta extinsa din timpul regresiei accesam informatiile care ne sunt de folos in viata “reala” si le aducem in constient, pentru a intelege in mod constient si pentru a debloca constient anumite aspecte, incomplet integrate.
   As zice ca timpul exista pentru unii, dar nu mai exista pentru cei care au ajuns la intelegerea mai completa a fiintei, a sufletului…. Exista doar un sir de experiente, pe care noi ni le asumam si in care putem intra si iesi dupa cum consideram ca este mai potrivit pentru evolutia fiintei noastre.
   Pe de alta parte, in fiecare experienta in care intram (viata) ne separam de intregul care suntem, pentru a ne reintregi la asa-numita “moarte”.
   Sigur, nimic din toate astea nu poate fi dovedit.
   Eu le-am trait, prin mine si ca martor 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: